Skip to main content

VINOGRADARSTVO I VINARSTVO ŠAG

Eugena Kvaternika 22, Kutjevo, Hrvatska

Rođenje i odrastanje u kutjevačkom kraju (koje se smatra najboljim vinogorjem kontinentalne Hrvatske) gotovo je sudbinski odredilo obitelj Šag za bavljenje lozom i vinom. Da su to učinili na pohvalan način dokazuju njihova vina proizvedena s velikom pažnjom i ljubavlju.

Gospodin Zdravko Šag je sebe zadužio za vrijedan i ozbiljan pristup proizvodnji grožđa i vina, ali šarmantnoj noti vina pridonijela je i dugogodišnja obiteljska tradicija u cvijećarstvu, koja potvrđuje istančan osjećaj za aromu i mirise.

VITICULTURE AND WINERY ŠAG

Eugena Kvaternika St. 22, Kutjevo, Croatia

Born and raised in the Kutjevo area (which is considered the best vineyards in continental Croatia), the Šag family was almost destined to grow vines and wine. That they did so in a commendable way is proved by their wines produced with great care and love.

Mr. Zdravko Šag has committed himself to a valuable and serious approach to the production of grapes and wine, but the charming note of the wine was also contributed by a long family tradition in floriculture, which confirms a refined sense of aroma and fragrances.