Skip to main content

KUĆA DIDA JOZE

Poljanska 42, Poljanska, Hrvatska

Kuća dide Joze nalazi se u Poljanskoj pored Velike, a nudi klimatizirani smještaj s grijanim bazenom, pogledom na vrt i balkon. Ovaj objekt nudi pristup terasi, pikado, besplatno privatno parkiralište i besplatni WiFi. Gosti imaju pristup sauni, hidromasažnoj kadi i wellness paketima.

Prostrana vila uključuje 3 spavaće sobe, TV sa satelitskim programima i potpuno opremljenu kuhinju. Privatni ulaz vodi goste u vilu, gdje mogu uživati u vinu ili šampanjcu i voću. Tu je i prostor za sjedenje i kamin. U sklopu objekta nalazi se bar. Za goste s djecom, vila nudi unutarnje i vanjsko igralište.

U kompleksu vila gostima je na raspolaganju oprema za roštilj, a gosti se mogu opustiti u vrtu ili otići na piknik u piknik prostor.

HOUSE OF DIDA JOZA

Poljanska 42, Poljanska, Croatia

House of Dida Joza is set in Poljanska near Velika. This property offers access to a terrace, darts, free private parking and free Wi-Fi. Guests have access to a sauna, hot tub and wellness packages.

The spacious villa is fitted with 3 bedrooms, TV with satellite channels and a fully equipped kitchen. A private entrance leads guests into the villa, where they can enjoy some wine or champagne and fruits. There is also a seating area and a fireplace.
A bar can be found on-site. For guests with children, the villa offers both an indoor and outdoor play area.

Barbecue facilities are at guests’ disposal at the villa complex, and guests can also relax in the garden or go on a picnic in the picnic area.